Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (3.35 secunde)
Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu.
"Filmul prezentat in aceste zile la televiziunile din Romania reflecta adevarul, chiar daca nu am vazut exact ce s-a intamplat intre Traian Basescu si acel copil, in timpul mitingului electoral de la Ploiesti.
In primul sau discurs de la investirea in cel de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei, sustinut in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, Traian Basescu a pledat pentru reforma politica a statului, pentru modenizarea mediului rural si a vorbit despre sperantele inca neimplinite puse de romani in urma cu 20 de ani.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu apreciaza ca economia Romaniei nu s-a relansat si ca prognozele arata cel mult o crestere de 0,8% sau chiar zero.
Adevarul noteaza opinia analistilor politici Adrian Moraru, director adjunct al Institutului de Politici Publice (IPB), si Daniel Barbu, privind lipsa de incredere a populatiei in politicieni. Moraru, chestionat de "Adevarul", sustine ca procentele din sondajul INSOMAR arata o scadere a increderii electoratului in clasa politica.
Adevarul informeaza: ... "PDL are o problema de credibilitate". ... El da drept exemplu politizarea administratiei publice locale, ceruta si de PDL-isti. ... Intre timp, actualul prim-vicepresedinte al PDL a renuntat la functia de premier dupa ultimele alegeri parlamentare si a devenit eurodeputat.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a treia parte. "Adevarul": Cum de ati intrat in PSD? ... De unde dragostea PSD-istilor fata de dumneavoastra?
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a doua parte. "Adevarul": ... Ce am trait eu in astia 21 de ani se intampla o data la 1.000 de ani.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare prima parte. ... El e de parere ca grupuri de interese au inflamat spiritele intr-o tara incapabila sa se revolte.
Adevarul informeaza: Constitutia lui Basescu, luata la bani marunti Presedintia doreste modificarea Legii fundamentale, insa multe dintre schimbarile vizate nasc adevarate controverse, intrucat ar incalca drepturile esentiale statuate de CEDO. Proiectul noii Constitutii cuprinde, pe langa schimbarile din domeniul politic, si o serie de modificari in sistemul judiciar.
Adevarul informeaza: Cum a fost scoasa reorganizarea administrativa din proiect Seful statului a renuntat la ideea de a schimba, odata cu modificarea Constitutiei, actuala impartire a teritoriului.
Adevarul informeaza: Constitutia lui Basescu, luata la bani marunti Presedintia doreste modificarea Legii fundamentale, insa multe dintre schimbarile vizate nasc adevarate controverse, intrucat ar incalca drepturile esentiale statuate de CEDO.
Adevarul informeaza: ... Masacrul din Norvegia ar fi trebuit sa fie, pentru politicienii romani, un prilej de a fi solidari cu un popor greu incercat. ... Nici presedintele si nici guvernul nu si-au manifestat public solidaritatea fata de poporul norvegian.
De ce se razboiesc Patriciu si Antonescu Scenarii. Mai multe explicatii posibile pentru scandalul care ar putea scinda PNL "Omul lui Patriciu", asa cum era perceput in urma cu cativa ani Crin Antonescu, vorbeste acum de excluderea din partid a omului de afaceri.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
Adevarul informeaza: Piedone, gata de salt din barca PC Cristian Popescu Piedone a demisionat ieri din functia de prim-vicepresedinte al PC si a cerut Congres Extraordinar.
Adevarul: ... Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
PDL, in criza de inspiratie.
Adevarul: ... cat de daunator poate fi faptul ca Opozitia isi subestimeaza puterea si isi saboteaza interesele. Episodul Roberta, adica modul in care s-a votat la legea pensiilor, n-ar fi existat daca n-ar fi fost dezvaluit de un jurnalist care - lucru important - NU e familiarizat cu procedurile parlamentare.
Este lamentabila suficienta lui Ponta care a spus ca Basescu va merge la Bruxelles, in conditiile in care pozitia Demisului si cea a USL sunt diferite, la un moment dat, erau diametral opuse, respectiv, intre Europa federala - pozitie subalterna sustinuta de Basescu prin abuz in functie, aspect care ar fi trebuit sa constituie un capitol principal de acuzare in actul de suspendare - si Europa natiunilor, concept sustinut de USL, cel putin de PNL.
google-analytics.com